Koraci stvaranja eksterijera

1. Ispunjavanje obrasca

Prvi korak za suradnju na krajobraznom oblikovanju sa Garden Design Istria je ispunjavanje Obrasca - Informacije o eksterijeru. Upite preko drugih kanala ne uvažavamo.

Nakon primljenog obrasca poslati ćemo vam cjenik usluga u kojima ćete pronaći odgovarajuću ponudu za Vaš eksterijer ili pomoć koju trebate oko eksterijera te mogući termin za prve konzultacije ili suradnju.

Oblikovanje terena vršimo samo na području Istre.

2. Oblikovanje eksterijera

Stvaranje Projekta krajobraznog oblikovanja započinjemo sa konzultacijama na kojima sa Vama razgovaramo o mogućnostima eksterijera, Vašim željama za oblikovanjem te izmjerom terena.

Zatim izrađujemo dvije varijante idejnog rješenja krajobraznog oblikovanja eksterijera do finalnog rješenja - rješenja sa kojim ste zadovoljni Vi i mi. Finalno idejno rješenje je onda podloga za izvedbene nacrte koje razvijamo kroz fazu dizajna.

Prikazi idejnih rješenja krajobraznog oblikovanja eksterijera

Prikazi 3d vizualizacija

Za Vaše bolje shvaćanje jedan od idejnih rješenja možemo prikazati u 3d vizualizaciji.

3. Faza dizajna

U fazi dizajna razvijamo nacrte i planove za koje smatrate da su Vam potrebni. Kako biste mogli što lakše i preciznije izvoditi svoje radove u eksterijeru, u suradnji sa Vama, možemo vam razviti plan hortikulture, plan opločavanja, nacrt bravarskih elemenata, plan osvjetljavanja i odabira rasvjetnih elemenata, plan odabira vrtnog namještaja i dr.

Prikazi nacrta i planova

4. Faza izvođenja radova

Najbolji dio krajobrazne arhitekture i dizajna eksterijera je kada projekt sa papira zaživi u stvarnosti i Vi dobijete eksterijer vrijedan življenja. Da bi se to dogodilo potrebno je stalno razmišljati i biti na oprezu da se radovi izvode u skladu sa projektom i dizajnom eksterijera. Radovi u eksterijeru traju mjesecima a nekada i godinama, a Garden Design Istria Vam rado stoji na raspolaganju od početka do kraja realizacije Vaših eksterijera.

Volite li jednostavnost, profesionalnost i želite kreativni, estetski i funkcionalno zanimljiv eksterijer – popunite obrazac.
Veselimo se svakom eksterijeru i svakoj suradnji!