Kontaktirajte nas

Garden Design Istria

info@gardendesignistria.hr

Radno vrijeme: pon - pet od 9 do 17h

Ako želite da Garden Design Istria bude dio vašeg putovanja kroz projektiranje, dizajniranje i izvođenje radova u eksterijeru, pošaljite nam e-mail pomoću narednog obrasca.

Garden Design Istria osniva Davorka Mališa krajobrazna arhitektica koja se profesionalno dizajniranjem eksterijera bavi od 2010. godine, kada završava fakultet Krajobrazne arhitekture na Sveučilištu u Zagrebu.

Specijalnost Garden Design Istria su privatni eksterijeri. Privatni eksterijeri zahtijevaju više pažnje za detalje, no svi izvedeni eksterijeri Garden Design Istria imaju dozu umjetnosti i zato su oni visoke doživljajne i estetske vrijednosti, a funkcionalnost i lako održavanje su kvalitete kojima je dana najveća važnost.

Osim privatnih eksterijera u portfoliu Garden Design Istria, s istim kvalitetama jesu i javne površine od kojih se ističu kružni tok Štranjga u Pazinu, šetnica Lakota U Pazinu, eksterijer sportske dvorane u Pazinu te zeleni sustav oko hotela Parentium u Poreču.

Eksterijeri koji stoje u Portfoliu Garden Design Istria proizašli su iz odlične suradnje sa klijentima koji vjeruju da je dobar dizajn eksterijera važan za kvalitetan stil života..